Leberkäse
(Formában hőkezelt, darabolt, sertéshúsból készült termék, vákuumcsomagolt)
A Leberkäse vagy húskenyér egy bajor eredetű specialitás, melyet ma már megtalálhatunk szinte minden német, osztrák vagy svájci étlapon. Ujjnyi vastag szeletre vágva, megpirítva, zsemlében vagy kenyérszeletek közé téve, mustárral egy rendkívül gyors, laktató finomság.
Összetevők: sertéshús (81%), ipari szalonna, ivóvíz, étkezési só, fűszerek [stabilizátor (difoszfátok), dextróz, fűszerkivonatok, növényi fehérje, antioxidánsok (aszkorbinsav, citromsav), élesztőkivonat, aroma], tartósítószer (nátrium-nitrit).
Átlagos tápérték 100 grammban: energia 1137 kJ/ 275 kcal; zsír: 25 g; amelyből telített zsírsavak: 10,2 g; szénhidrát: 0,7 g, amelyből cukor: 0,6 g; fehérje: 12 g; só: 2,1 g.
Körülbelüli egységsúly: 1000 g
Leberkäse
(Formában hőkezelt, darabolt, sertéshúsból készült termék, vákuumcsomagolt)
A Leberkäse vagy húskenyér egy bajor eredetű specialitás, melyet ma már megtalálhatunk szinte minden német, osztrák vagy svájci étlapon. Ujjnyi vastag szeletre vágva, megpirítva, zsemlében vagy kenyérszeletek közé téve, mustárral egy rendkívül gyors, laktató finomság.
Összetevők: sertéshús (81%), ipari szalonna, ivóvíz, étkezési só, fűszerek [stabilizátor (difoszfátok), dextróz, fűszerkivonatok, növényi fehérje, antioxidánsok (aszkorbinsav, citromsav), élesztőkivonat, aroma], tartósítószer (nátrium-nitrit).
Átlagos tápérték 100 grammban: energia 1137 kJ/ 275 kcal; zsír: 25 g; amelyből telített zsírsavak: 10,2 g; szénhidrát: 0,7 g, amelyből cukor: 0,6 g; fehérje: 12 g; só: 2,1 g.
Körülbelüli egységsúly: 400 g
Leberkäse
(Formában hőkezelt, darabolt, sertéshúsból készült termék, vákuumcsomagolt)
A Leberkäse vagy húskenyér egy bajor eredetű specialitás, melyet ma már megtalálhatunk szinte minden német, osztrák vagy svájci étlapon. Ujjnyi vastag szeletre vágva, megpirítva, zsemlében vagy kenyérszeletek közé téve, mustárral egy rendkívül gyors, laktató finomság.
Összetevők: sertéshús (81%), ipari szalonna, ivóvíz, étkezési só, fűszerek [stabilizátor (difoszfátok), dextróz, fűszerkivonatok, növényi fehérje, antioxidánsok (aszkorbinsav, citromsav), élesztőkivonat, aroma], tartósítószer (nátrium-nitrit).
Átlagos tápérték 100 grammban: energia 1137 kJ/ 275 kcal; zsír: 25 g; amelyből telített zsírsavak: 10,2 g; szénhidrát: 0,7 g, amelyből cukor: 0,6 g; fehérje: 12 g; só: 2,1 g.
Körülbelüli egységsúly: 1000 g
Leberkäse
(Formában hőkezelt, darabolt, sertéshúsból készült termék, vákuumcsomagolt)
A Leberkäse vagy húskenyér egy bajor eredetű specialitás, melyet ma már megtalálhatunk szinte minden német, osztrák vagy svájci étlapon. Ujjnyi vastag szeletre vágva, megpirítva, zsemlében vagy kenyérszeletek közé téve, mustárral egy rendkívül gyors, laktató finomság.
Összetevők: sertéshús (81%), ipari szalonna, ivóvíz, étkezési só, fűszerek [stabilizátor (difoszfátok), dextróz, fűszerkivonatok, növényi fehérje, antioxidánsok (aszkorbinsav, citromsav), élesztőkivonat, aroma], tartósítószer (nátrium-nitrit).
Átlagos tápérték 100 grammban: energia 1137 kJ/ 275 kcal; zsír: 25 g; amelyből telített zsírsavak: 10,2 g; szénhidrát: 0,7 g, amelyből cukor: 0,6 g; fehérje: 12 g; só: 2,1 g.
Körülbelüli egységsúly: 400 g
Leberkäse
(Formában hőkezelt, darabolt, sertéshúsból készült termék, vákuumcsomagolt)
A Leberkäse vagy húskenyér egy bajor eredetű specialitás, melyet ma már megtalálhatunk szinte minden német, osztrák vagy svájci étlapon. Ujjnyi vastag szeletre vágva, megpirítva, zsemlében vagy kenyérszeletek közé téve, mustárral egy rendkívül gyors, laktató finomság.
Összetevők: sertéshús (81%), ipari szalonna, ivóvíz, étkezési só, fűszerek [stabilizátor (difoszfátok), dextróz, fűszerkivonatok, növényi fehérje, antioxidánsok (aszkorbinsav, citromsav), élesztőkivonat, aroma], tartósítószer (nátrium-nitrit).
Átlagos tápérték 100 grammban: energia 1137 kJ/ 275 kcal; zsír: 25 g; amelyből telített zsírsavak: 10,2 g; szénhidrát: 0,7 g, amelyből cukor: 0,6 g; fehérje: 12 g; só: 2,1 g.
Körülbelüli egységsúly: 1000 g
Leberkäse
(Formában hőkezelt, darabolt, sertéshúsból készült termék, vákuumcsomagolt)
A Leberkäse vagy húskenyér egy bajor eredetű specialitás, melyet ma már megtalálhatunk szinte minden német, osztrák vagy svájci étlapon. Ujjnyi vastag szeletre vágva, megpirítva, zsemlében vagy kenyérszeletek közé téve, mustárral egy rendkívül gyors, laktató finomság.
Összetevők: sertéshús (81%), ipari szalonna, ivóvíz, étkezési só, fűszerek [stabilizátor (difoszfátok), dextróz, fűszerkivonatok, növényi fehérje, antioxidánsok (aszkorbinsav, citromsav), élesztőkivonat, aroma], tartósítószer (nátrium-nitrit).
Átlagos tápérték 100 grammban: energia 1137 kJ/ 275 kcal; zsír: 25 g; amelyből telített zsírsavak: 10,2 g; szénhidrát: 0,7 g, amelyből cukor: 0,6 g; fehérje: 12 g; só: 2,1 g.
Körülbelüli egységsúly: 400 g
Klasszikus debreceni ahogyan a Radatz gondolja.
Allergének: L, M
∅ Tápérték 100 grammonként
Energia 1281kJ/309kcal
Zsír 26g
ebből telített zsírsavak 11g
Szénhidrát 4,7g
ebből cukor 0,5g
fehérje 14g
Só 2,3 g
Az eredeti Radatz recept ementáli sajttal.
Allergének: G
∅ Tápérték 100 grammonként
Energia 1182 kJ / 285 kcal
Zsír 24g
ebből telített zsírsavak 10g
Szénhidrát <0,5g
ebből cukor <0,5g
fehérje 17g
Só 2,3 g