Leberkäse (Hagyományos) kb. 1000 gramm - (Csak személyes átvételi lehetőséggel, vagy Talicskás házhozszállítással!!!)
Leberkäse A Leberkäse vagy húskenyér egy bajor eredetű specialitás, melyet ma már megtalálhatunk szinte minden német, osztrák vagy svájci étlapon. Ujjnyi vastag szeletre vágva, megpirítva, zsemlében vagy kenyérszeletek közé téve, mustárral egy rendkívül gyors, laktató finomság. Összetevők: sertéshús (81%), ipari szalonna, ivóvíz, étkezési só, fűszerek [stabilizátor (difoszfátok), dextróz, fűszerkivonatok, növényi fehérje, antioxidánsok (aszkorbinsav, citromsav), élesztőkivonat, aroma], tartósítószer (nátrium-nitrit). Átlagos tápérték 100 grammban: energia 1137 kJ/ 275 kcal; zsír: 25 g; amelyből telített zsírsavak: 10,2 g; szénhidrát: 0,7 g, amelyből cukor: 0,6 g; fehérje: 12 g; só: 2,1 g. Körülbelüli egységsúly: 1000 g |
|
Gyártó: | Radatz Feine Wiener GmbH - Erlaaer Str. 187, A-1230 Wien |
Átlagos értékelés: | Nem értékelt |
Leírás
A Radatz Leberkäse egy darabban kerül kiszállításra, és sokféleképpen elkészíthető. Vagy egészben sütve a sütőben, felszeletelve a serpenyőben, vagy vékonyra szeletelve hidegen fogyasztva. A sütőben 60 percig 150 °C-on melegítjük, amíg a húscipót ropogós héja nem lesz. Igazi bécsi klasszikus.
A Leberkase csomagolása eltérhet az 1000 grammtól, így az ára csökkenhet/növekedhet, ezt kérjük vegyék figyelembe!!! (1 kg: 4000 forint)